Camere

Pensiunea noastră vă oferă condiţii de lux pentru toate cele 12 locuri de cazare din 6 camere duble. Deasemenea, pentru o relaxare completă, pensiunea dispune de un living generos de 100 mp la parterul vilei, un loc de luat masa încăpător pentru toţi oapeţii noştri şi un lounge la etajul al doilea al vilei, perfect pentru relaxare într-o atmosferă intimă.

Păstrând un aer modernist, fiecare cameră din pensiunea CasaBlanca are o individualitate proprie, iar mobilierul de lux pus la dispoziţia oaspeţilor are un dublu efect, asigurând atât confortul estetic cât şi funcţional. În fiecare cameră din pensiunea noastră beneficiaţi de confortul asigurat de mocheta pufoasă, de o baie proprie dotată ultra-modern, precum şi de pat matrimonial, TV LCD cu programe prin satelit, balcon şi vedere panoramică, etc.

Prin această varietate am încercat să ne asigurăm că avem camera potrivită chiar şi pentru cei mai exigenţi dintre dumneavoastră.

Tarife

Pentru a vă putea asigura şi în viitor aceeaşi calitate şi confort, Pensiunea CasaBlanca este nevoită să perceapă un tarif de 150 lei / cameră pentru fiecare noapte petrecută la noi.

Deasemenea suntem deschişi şi în vederea închirierii complete a pensiunii pentru desfăşurarea unor evenimente speciale.

Localizare

Harta jud. Vrancea
Harta Lepsa - generala
HartaLepsa-detaliu